Senioruniversitetets

Program

Välkommen till

Senioruniversitetet i Motala och Vadstena

Senioruniversitetet Motala Vadstena är en ideell förening som verkar genom frivilliga medlemsinsatser. Vi erbjuder genom våra studiecirklar, föreläsningar och resor möjlighet till livslångt lärande, meningsfull fritid och social gemenskap.

Föreningen som är politiskt, fackligt och religiöst obunden välkomnar alla över 55 år samt förtidspensionärer. Inga formella meriter krävs för att vara medlem i vår verksamhet.

Vi har gemensam lokal med studieförbundet Folkuniversitetet och samarbetar i vissa administrativa frågor. Vi har för närvarande verksamhet i Motala och Vadstena.

Välkommen till våra

Kurser

Med vår studiecirkelverksamhet vill vi skapa ett mervärde genom att erbjuda våra medlemmar studiecirklar med ett brett och allsidigt innehåll, som både ger fördjupade kunskaper och tillfälle till förberedelser, t.ex. inför teaterföreställningar och resor.

Läs mer

Senioruniversitetets

Föreläsningar

Senioruniversitetets föreläsningar är öppna för alla intresserade oavsett medlemskap och ålder.
Avgiften som är 20 kronor för medlemmar och 100 kr för icke medlemmar betalas på plats med Swish eller med jämna pengar.

Läs mer

Häng med på våra

Resor

Du kan anmäla dig till våra resor – genom att fylla i blanketten ”Anmälan till resor” och skicka den till vår postadress.

Läs mer

Våra

Övriga aktiviteter

Utöver studiecirklar, föreläsningar och resor fortsätter vi att bjuda in till olika aktiviteter för dig som är medlem. Det kommer att bli guidade vandringar, specialföredrag, eftermiddagsbio, kanske någon tipspromenad och lite annat skoj.

Läs mer