Vårterminen är igång!

Även om vi fortfarande – eller igen – har vinterväder så är det vårterminen som har börjat och flera av våra studiecirklar har startat den här veckan. Förutom studiecirklarna finns annat så hoppas vi att du vill vara med oss …

Måndag den 12 februari, kl 14.00
Föreläsning i Vätternkyrkan, Vadstena
Jesus i mitt liv
Föreläsare: Lars Lingius, komminister i Vadstena församling

Utförlig presentation finns i programmet, i vår Facebook-grupp, och i utskick från den 2/2.

Avgifter       föreläsning 50 kr för medlemmar och 100 kr för icke medlemmar
Anmälan      ingen föranmälan
Betalning     Swish (helst) annars kontanter, jämna pengar, på plats 

 

Onsdag den 14 februari, kl 14.00
Eftermiddagsbio – Dag Hammarskjöld
Vänligen kontakta SUs kansli via e-post till sumotala@folkuniversitetet.se eller telefon 076-035 33 80 (helst via SMS) för information om resterande platser eller avbokning.

 

Tisdag den 20 februari, kl 14.00
Föreläsning i Pingstkyrkan, Motala
Möt vår landshövding
Föreläsare: Carl Fredrik Graf

Vår avgående landshövding ger oss en övergripande bild av arbetet inom Länsstyrelsen i Östergötlands län, hur landshövdingens roll ser ut idag och hur den har förändrats över tid.

Avgifter       föreläsning 50 kr för medlemmar och 100 kr för icke medlemmar, fika 50 kr – en nyhet när vi nu är i Pingstkyrkan. Bokas vid anmälan.
Anmälan      senast 18/2 till Ewa Rasch på 070-379 86 11 (helst SMS)
Betalning     Swish (helst) annars kontanter, jämna pengar, på plats 

 

Onsdag den 28 februari, kl 14.00
Årsmöte för SU Motala Vadstena
Varmt välkommen till vårt årsmöte som i år hålls i Pingstkyrkan i Motala. Vi bjuder på fika efter årsmötesförhandlingarna och därtill en underhållande ”föreläsning” av välkända Eva Granlund. Hur har vi det egentligen med vårt kroppsspråk?

Från den 14/2 kan du hämta årsmöteshandlingar på Sjögatan 14 i Motala under kansliets öppettider. Handlingarna finns också för utskrift på hemsidan www.senioruniversitetet.net

Anmäl dig senast den 22/2 till SUs kansli via e-post till sumotala@folkuniversitetet.se eller telefon 076-035 33 80 (helst via SMS).

I samband med alla våra aktiviteter gäller fortfarande stort eget ansvar. Vi deltar bara om vi är helt friska, vi håller avstånd och vi tar hänsyn till andra deltagare.