Våren bara flög förbi!

Våren bara flög förbi och plötsligt står vi nu mitt i (för-)sommaren. Innan vi skiljs åt för att njuta, var och en på sitt håll, får vi en trevlig stund tillsammans den 13/6 men …

Onsdag den 5 juni, kl 10.00-12.00
Vår sista expeditions- och telefontid innan vi stänger för terminen är på onsdag den 5/6. Sedan ägnar vi oss åt en del internt arbete i några dagar och tar så småningom semester.

Torsdag den 13 juni, kl 14.00
Terminsavslutning och medlemsträff på Shakespearefabriken
Mitt i den intensiva repetitionsperioden inför premiären den 29 juni får vi en guidning genom historien och även en liten försmak av tolkningen av ”Lika för lika” som är årets föreställning.
Efter guidningen informerar vi om höstens program och så bjuder vi på fika.
Plats Shakespearefabriken, i den gamla foderfabriken (kräftkokeriet), vid Ullevi strax söder om Vadstena
Anmälan senast 5/6 till SU:s kansli via e-post till sumotala@folkuniversitetet.se eller till telefon 076-035 33 80 (helst SMS)
Samåkning Ange gärna, när du anmäler dig, om du kan erbjuda skjuts eller om du behöver skjuts. Vi gör vårt bästa för att hjälpa till.

Lördag den 15 juni
Är sista dag för anmälan till resan som går till Eksjö International Tattoo den 26 juli. All information om resan finns på hemsidan www.senioruniversitetet.net Kontakta gärna Lillemor Frejd på 0737-457777 eller via e-post Lillemor.Frejd@gmail.com om du har frågor.

Måndag den 12 augusti, kl 10.00
Då öppnar vi expeditionen och även anmälan till höstens studiecirklar (studiecirklar). Ingen anmälan tas emot eller behandlas innan 12/8, kl 10! All information om hur du går tillväga med anmälan finns i programmet som kommer till dig under V32 (6-9/8). Vi uppmanar dig att i möjligaste mån göra din anmälan via hemsidan (webben). Vår telefon kommer att vara mycket upptagen de första dagarna i V33 så om du stöter på problem med din webbanmälan är det bra om du kan prova med att börja om och göra ett nytt försök innan du ringer oss. Läs instruktionerna noga och ta det lugnt!
Till sist önskar vi dig en fin sommar och ser fram emot att träffa dig igen under hösten i samband med någon föreläsning, studiecirkel (studiecirkel), resa eller annan aktivitet.