Slutet av terminen närmar sig!

Bäste medlem!
Vi närmar oss slutet på den här terminen och det är bara några få programpunkter kvar innan vi tar sommarlov.

Resan till Småland den 4 juni
På grund av sent återbud har vi nu några platser kvar att erbjuda. Hör av dig till Agneta Edeborg på 070-017 6552 eller till Yvonne Eldh på 073-366 4540 om du vill åka med. Information om resan finns på hemsidan www.senioruniversitetet.net/resor

Torsdag den 13 juni, kl 14.00
Terminsavslutning och medlemsträff på Shakespearefabriken
Med avstamp i den gamla fabriksmiljön vill teamet skapa ett visuellt äventyr där den svenska industrialismens historia möter Shakespeares 400-åriga universum. Mitt i den intensiva repetitionsperioden inför premiären den 29 juni får vi en guidning genom historien och även en liten försmak av tolkningen av ”Lika för lika” som är årets föreställning.
Efter guidningen informerar vi om höstens program och så bjuder vi på fika eftersom det är medlemsträff.
Plats Shakespearefabriken, i den gamla foderfabriken (kräftkokeriet), vid Ullevi strax söder om Vadstena
Anmälan senast 5/6 till SU:s kansli via e-post till sumotala@folkuniversitetet.se eller till telefon 076-035 33 80 (helst SMS)
Samåkning Ange gärna, när du anmäler dig, om du kan erbjuda skjuts eller om du behöver skjuts. Vi gör vårt bästa för att hjälpa till. Samåkning börjar och slutar på tid och plats som chaufför och passagerare själva kommer överens om.
I samband med alla våra aktiviteter gäller fortfarande stort eget ansvar. Vi deltar bara om vi är helt friska, vi håller avstånd och vi tar hänsyn till andra deltagare.

PS! 15 juni är sista anmälningsdag om du vill följa med på vår resa till Eksjö Tattoo den 26 juli. Information om resan finns på hemsidan.