Ordföranden har ordet september/oktober

estadigUncategorizedLeave a Comment

Sommaren har varit så härlig. Sol, varma vindar med möjlighet till bad nästan varje dag. Och nu går vi mot höst med kortare dagar och djupare kvällsmörkret. Det har också sin tjusning. Det är också tid för att ägna sig åt annat som känns bra och stimulerande. Tid för resor, stimulerande föredrag eller kanske förkovra sig med någon utvecklande kurs. Just nu har du säkert fått SU:s program, antingen i brevlådan eller via mail. Där finns många spännande aktiviteter och jag hoppas att du skall hitta något i det breda utbudet som lockar just dig. Prova gärna något helt nytt med möjlighet till ny kunskap och upplevelser och kanske träffa nya intressanta seniorer.  Tyvärr kan jag inte säga att jag själv lever upp till det rådet. Jag anmäler mig till 9:e terminen till min engelskakurs.  Mina engelska språkkunskaper blir lite bättre för varje termin, men främst längtar jag att återse de andra kurskamraterna.  Om det är något du letar efter och saknar i programmet så ge mig signal om det så kanske vi kan ordna det till nästa program.

Som tidigare vill jag påminna om möjlighet att delta som funktionär i vår verksamhet. Det finns många roller och uppgifter som väntar på den som vill ha nya, intressanta uppdrag tillsammans med andra aktiva seniorer. Du är välkommen att höra av dig om du önskar ytterligare information om detta.

Jag önskar alla SU:s  funktionärer och medlemmar en spännande och innehållsrik höst och kanske ses vi på någon av höstens aktiviteter.

Britt Skau

Britt.m.skau@gmail.com

0702984833

Kommentera