Ordföranden har ordet december 2017/januari 2018

estadigOrdförande har ordetLeave a Comment

Ordföranden har ordet

December 2017/januari 2018

 

Så har ännu ett arbetsår förflutit. Det är åter advent med tända ljus och stämningsfull musik, som väcker minnen. Det är det vi behöver, när mörkret tätnar.

Senioruniversitetets nya arbetsår förbereds under december. Vårens broschyr med alla aktiviteter som vi hoppas ska locka dig korrekturläses och går till tryckning dagarna före jul.

Vi kommer att förutom vår ordinarie verksamhet fortsätta med Seniorforum både i Motala och i Vadstena, så länge vi har ekonomiskt stöd från respektive kommun. Det är ett utvecklingsprojekt som riktar sig till dem som har behov av särskilda insatser. Här har vi behov av fler funktionärer. Kanske du är intresserad? Hör av dig i så fall.

Styrelsen och alla funktionärer har som uppdrag att förvalta tidigare års arbete men också att utveckla verksamheten utifrån de idéer och förslag som kommer från er medlemmar. Så några nyheter kommer ni få läsa i vårens broschyr, som finns i brevlådan första veckan i januari.

Diskussionsfrågorna på Samvarodagen vinklades på många sätt. Tiden räckte faktiskt inte till på novembermötet att slutföra arbetet. Det krävs därför ett extra styrelsemöte i januari, som enbart tar upp dessa frågor. Notera redan nu att årsmötet är onsdagen den 14 februari i Vadstena

Så vill jag till sist önska dig en skön adventstid, en riktigt god jul och ett gott nytt år! Jag återkommer med ett februaribrev.

Britt Broström

britt.brostrom28@gmail.com

Kommentera