Ordföranden har ordet augusti 2019

pl@y212Ordföranden har ordetLeave a Comment

Nu väntar dig en inspirerande höst med Senioruniversitetet i Motala/Vadstena. Höstens program erbjuder något för alla. Kurser/föreläsningar och resor som ger social, kulturell och vetenskaplig stimulans och påfyllnad av nya kunskaper och upplevelser. Det krävs inga akademiska meriter för att delta utan det räcker gott att vara senior och därmed ha lämnat den yrkesverksamma delen av sitt liv.

Som ny ordförande för Senioruniversitetet imponeras jag av bredden och kvaliteten i programutbudet för hösten och vill naturligtvis att den ska spridas vidare till potentiella nya medlemmar. Under hösten kommer vi att finnas på Facebook, för att möjliggöra spridning av vårt fina programutbud.

Det finns en stor hälsovinst att få fortsätta med nya utmaningar, utvecklas och stimuleras som senior och det är också därför jag har valt att engagera mig i Senioruniversitetet. Gör det du också, genom att delta i våra erbjudna kurser/föreläsningar/resor eller att aktivt bidra i någon av våra verksamhetsgrupper. Du är välkommen att höra av dig. Vad du än väljer ur programmet, så vet vi att du kan se fram emot en utvecklande höst i sällskap med andra.

Ewa Rasch, Ordförande
raschewa53@gmail.com

Lämna ett svar