Kom och jobba med oss!

Du är sannolikt en vaken och alert person som kanske saknar ditt gamla jobb ibland. Då är du välkommen till oss på SU (Senioruniversitetet).

Här får du nya ”arbetskamrater” och blir en del av vår gemenskap. Kanske vill du bidra med kunskaper som du använt i ditt tidigare yrkesliv eller vill du göra något helt annat? Det är både roligt och givande att jobba inom SU. Och det finns alltid plats för nya idéer och tankar …

i Föreläsningsgruppen som jobbar med att hitta intressanta ämnen och föredragshållare och sedan praktiskt genomföra föreläsningarna.

i Kursgruppen som jobbar med planering och genomförande av pågående kurser och även söker nya ämnen och engagerar lärare.

i Infogruppen som har hand om alla IT-frågor, inklusive vår webbplats, administrerar Facebook och ansvarar för färdigställande och tryckning av programmet.

i Resegruppen som letar nya resmål med en egen SU-vinkling. Resorna genomförs i samarbete med resebyrå och/eller bussbolag.

Expeditionen med allt som rör vår administration – kursanmälningar, fakturahantering, medlemsregistret, och service till medlemmarna via telefon, e-post och personligt besök.

… eller med något helt annat och nytt som du tycker behöver tillföras vår förening.

Som funktionär i någon av verksamhetsgrupperna deltar du kostnadsfritt i en kurs per termin. Du går också in gratis på våra föreläsningar.

Visst låter det intressant? Hör av dig till oss per telefon 0141-474 702. Telefontider är måndag och onsdag kl 10-12. Du kan också höra av dig via e-post till sumotala@folkuniversitetet.se