Höstterminen närmar sig sitt slut

Höstterminen närmar sig sitt slut. Många studiecirklar är avslutade och vi har bara en eftermiddagsbio kvar. Men, inte att förglömma …

Onsdag den 6 december
Medlemsträff och terminsavslutning
Alla nya och gamla medlemmar hälsas varmt välkomna till Kulturverkstan K-ringens mysiga lokaler i Motalas gamla verkstadsområde. Vi bjuder på en försmak av julens smaker och dofter och givetvis information om vår förening och den kommande vårens begivenheter. I lokalerna finns då en konstutställning med jultema och vi får lite information om K-ringens program och aktiviteter. För att undvika trängsel och ge bra möjligheter till samtal och frågor kör vi två ”sittningar”.
Tid kl 13.00 och kl 15.00. Välj den tid som passar dig bäst!
Plats Kulturverkstan K-ringen, Ringatan 6, Motala
Anmälan senast 29/11 till SU:s kansli via e-post till sumotala@folkuniversitetet.se eller till telefon 076-035 33 80 (helst SMS). Vänligen ange önskad tid vid anmälan.

Onsdag den 13 december, kl 14.00
Eftermiddagsbio – ”Tillsammans 99”
Filmen, en svensk komedi- och dramafilm, kretsar kring vännerna som år 1975 bodde i kollektivet Tillsammans. Filmen utspelar sig år 1999 när de flesta i det gamla kollektivet har
gått vidare i livet men Göran och Klasse (Gustaf Hammarsten och Shanti Roney) som bor kvar bestämmer sig för att ordna en återträff. Som vanligt visar vi filmen på Bio Royal i Motala. Du betalar med kort på plats. Nytt är att du nu även får 10% rabatt på fika efter filmen hos Min Söta Värld vid PK-torget.
Anmälan senast 6/12 till SU:s kansli via e-post till sumotala@folkuniversitetet.se eller till telefon 076-035 33 80 (helst SMS)

Programmet för våren 2024
Under V2, men tidigast den 10/1, landar vårens program i din brevlåda. Anmälan till vårens studiecirklar öppnar den 15/1 kl 10.00.

Lördag den 3 februari NYINSATT
Teaterresa till Lerbäcks Teater utanför Askersund
För information om föreställningen, avresa, hemkomst och meny Se bilagan lerback!.

Onsdag den 28 februari, kl 14.00
Årsmöte för SU Motala Vadstena
Inbjudan, dagordning och mer information om årsmötet, som hålls i Pingstkyrkan i Motala, kommer i vårprogrammet.I samband med alla våra aktiviteter gäller fortfarande stort eget ansvar. Vi deltar bara om vi är helt friska, vi håller avstånd och vi tar hänsyn till andra deltagare.