Bäste medlem! 3/11

Höstmörkret smyger sig på men det finns små ljusglimtar som guidning i Vadstena, bio i Motala och så vår medlemsträff och terminsavslutning. Men först … 

Måndag den 6 november, kl 14.00
En enkel Vadstena
Föreläsning i Vätternkyrkan, Vadstena. Dag Källman berättar om sin tid som mentalskötare på Birgittas sjukhus. Se affisch som du hittar i vår Facebook-grupp. Ingen föranmälan. 

Tisdag 7 november, kl 10.00-14.30 FÅTAL PLATSER KVAR!
Scrapbooking för personliga julkort och juladresser
En kreativ endagsstudiecirkel i våra lokaler på Sjögatan 14 i Motala. Läs mer i höstens program på sid 15 eller på hemsidan. Anmäl dig via hemsidan och få bekräftelse på deltagande direkt. 

Onsdag den 8 november, kl 14.00 FÅTAL PLATSER KVAR!
Vadstena kloster och klosterkyrkan genom tiderna
Eva Mattson berättar om klosterområdets utveckling från 1260-talet fram till 1900-talets början. Vi tittar också i och på klosterkyrkan utifrån tidsepokerna – klostertid, Vasatid och stormaktstid. Samling vid ingången till klosterkyrkan. Inträde till kyrkan, 30:-, betalas av var och en med Swish. Gäller inte Vadstenabor. 

Anmälan senast 5/11 till SU:s kansli via e-post till sumotala@folkuniversitetet.se eller till telefon 076-035 33 80 (helst SMS) OBS begränsat antal så först till kvarn gäller. 

Onsdag den 15 november, kl 14.00
Eftermiddagsbio – ”Golda”
I filmen, som känns skrämmande aktuell, ser vi Oscarbelönade Helen Mirren gestalta Golda Meirs liv när hon, som Israels premiärminister, försöker leda sitt land under Yom Kippur-kriget 1973.
Som vanligt visar vi filmen på Bio Royal i Motala. Du betalar med kort på plats.
Anmälan senast 8/11 till SU:s kansli via e-post till sumotala@folkuniversitetet.se eller till telefon 076-035 33 80 (helst SMS) 

Onsdag den 6 december
Medlemsträff och terminsavslutning
Vi träffas i Kulturverkstan K-ringens mysiga lokaler i Motala och får en försmak av julen blandad med information om vår förening och den kommande vårens begivenheter. Blocka eftermiddagen i din kalender. Mer information med hålltider kommer inom kort. 

I samband med alla våra aktiviteter gäller fortfarande stort eget ansvar. Vi deltar bara om vi är helt friska, vi håller avstånd och vi tar hänsyn till andra deltagare.