Ordföranden har ordet – februari/mars 2018

estadigOrdföranden har ordetLeave a Comment

Ordföranden har ordet – februari/mars 2018

Jag heter Britt Skau och valdes vid senaste årsmötet till ny styrelseordförande. Det är ett uppdrag som jag tar mig an med stor ödmjukhet. Jag har sedan tidigare erfarenhet av SU:s utbud då jag deltagit i SU:s engelskakurs under flera terminer. Kursdeltagandet har utvecklat mina engelska-kunskaper till det bättre under trevlig samvaro och också gett mig nya vänner. Det har helt enkelt förgyllt mitt pensionärsliv.

Jag är imponerad av all den verksamhet som SU bedriver och alla insatser som görs på frivillig grund. Därför blir en av mina ambitioner att verka för att arbetet för alla funktionärer ska vara glädjefullt och energigivande. SU har ett välförtjänt gott rykte. Jag vill att det även fortsättningsvis skall pratas väl om SU, karaktäriserat av ett brett och intressant utbud, tillhandahållet under trevliga former och med en kvalitet på hög nivå.

Nu är planeringen av höstens aktiviteter i full gång. Om du bär på en ide’ om en kurs, föreläsning eller något helt annat som du saknar i vårt utbud – hör av dig till oss! Kanske skulle du också vilja delta som funktionär i någon av våra verksamheter? Välkommen i så fall i gänget av trevliga kollegor.

Idag droppar det från taket och en varm vårsol tittar fram. Snart tittar snödropparna upp. Det är en underbar årstid vi går till mötes.

Britt Skau

Britt.m.skau@gmail.com

Kommentera